torstai 20. huhtikuuta 2017

Massi

Alkukesän ykköstavoite on hyvät kävelyt Englannin maaseudulla.
Patterdale, Whitby... Hmm mukavaa odotellessa ja kuvia ja kertomuksia enemmän kesäkuussa. Patterdalen linkki johdattaa ehkä oudoimpaan hotelliin ikinä. Hotelli on keskellä kauneinta ulkoilualuetta. Kuvassa kuuluisa Striding Edge. Kyllä pelotti, mutta pienimuotoinen vuorikiipeily oli ikimuistoinen kokemus.
Briteissähän kävely kuuluu lähes kaikkien harrastuksiin ja Patterdalen hotelli on arvostettu. Henkilökunta oli ystävällistä ja niin ihastuttavan erikoista että epäilin joutuneeni keskekke Twin Peaksia.
Mutta nyt kohotellaan kuntoa lähimaastoissa lenkkeillen ja ehkä toukokuussa pääsen tekemään pari päivävaellusta.

Ulvilassa sijaitsee Massin pururata. Pisin retki on viisi kilometriä ja lyhin lienee alle kilometrin. Lisäksi pururatojen vierestä lähtee mielenkiintoisen näköisiä polkuja joita en ole vielä käynyt testaamassa. Reitillä on mukavaa puustoa ja epäilen alueelta löytyvän myös sieniä, hmm, löytyyhän kerääjiäkin! Pururadan vieressä on jopa penkkejä ja yksi pöytäkin joten tarvittaessa voi evästää tai huilia muuten vain ja keskittyä kuuntelemaan lintuja!
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pispalan portaat

Tampereen rautatieasemalta pääsee nopeasti lenkille ihailemaan Pyynikin harjuja. Tällä kertaa hain lenkkiin pituutta eli suunta kohti Härmä...